De bästa VR-spelen för nybörjare
De bästa VR-spelen för nybörjare

De bästa VR-spelen för nybörjare

VR har länge varit något som spelentusiaster har sett som intressant – men som har haft problemet att det inte har funnits tillräckligt många intressanta spel för att det skulle vara värt att investera i. Numer ser situationen annorlunda ut, och det finns många spel som gör det värt att ta steget – och du får här några tips på sådana.

Half-Life: Alyx

2020 kom äntligen det första Half-Life-spelet på tretton år – ett spännande förstapersonsskjutspel som utspelar sig mellan Half-Life och Half-Life 2. Du iklär dig rollen som Alyx och försöker stjäla ett vapen från Combine-imperiet, som har invaderat jorden.

Beat Saber

Beat Saber är ett rytmspel där du håller i två sablar, som du i takt till musiken hugger ned ankommande notblock med. Spelet kommer med tio låtar att välja mellan, men det går också att köpa till fler.

Wraith: The Oblivion – Afterlife

Den stora fördelen med VR är att du på ett helt annat sätt kan leva dig in i spelvärlden och berättelsen, och därmed är VR också ett av de bästa formaten för skräck. Ett sådant spel är Afterlife, som baseras på bordsrollspelet Wraith: The Oblivion. Du är här själv ett spöke, och utforskar en herrgård medan du försöker ta reda på hur du dog. Atmosfäriskt och spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *